Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 396
Jan 13, 2015

СВЯТО МАЛАНКИ.

Щедрий вечір, добрий вечір, Добрим людям на здоров’я!
Jan 5, 2015

Конкурс «Ой, весела в нас зима!»

Батьки та діти закладу взяли активну участь у конкурсі за напрямом: «Декоративно-вжиткове мистецтво». Представлені ялинки та новорічні прикраси виготовлені з різних матеріалів та в різних техніках: тістопластика, вироби з паперу, альтернативні та змішані техніки, кожна робота була естетично оформлена.
Dec 26, 2014

Рік Новий - казковий час!

Нехай Різдво та Новий рік принесуть Вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів та партнерів, шани та любові від рідних та близьких Вам людей, щасливих та яскравих подій та усього самого найкращого!
Dec 19, 2014

Вітаємо зі святом святого Миколая Чудотворця!!!

Хай Миколай у вишиванці Розбудить подарунком вранці І принесе у Вашу хату Добробут, радості багато. Розбудить приспані надії, Зернятко щастя хай посіє. Зігріє гумором, любов'ю, І принесе всім вам здоров‘я!!!
Dec 13, 2014

АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ.

О Святий, добрий Андрію, Я лишень на Тебе маю надію! Дуже хочу знати, Звідки нареченого маю виглядати?
Dec 11, 2014

Колективний перегляд«Як малята в ліс ходили і звіряток там зустріли»

Вихователь Дронік Л.В. показала відкрите заняття на 1 переддошкільній групі для педагогів закладу з пізнавального розвитку з теми: «Як малята в ліс ходили і звіряток там зустріли».
Dec 5, 2014

Всеукраїнський тиждень прав в дошкільному закладі.

З 08.12.2014 по 13.12.2014 в закладі пройде Тиждень права. У світі всі малята — і хлопчики й дівчата — повинні право мати щасливими зростати. В турботливій країні, у люблячій родині мужнітимуть здорові біляві й чорноброві. Бо очі карі й сірі у злагоді та мирі не плачуть, а сміються, що «дітками» зовуться.
Dec 3, 2014

Всеукраїнський фестиваль «Гармонія руху»

З 01.12.2014 по 05.12.2014 в закладі проходе фестиваль "Гармонія руху"
Dec 2, 2014

НОВОРІЧНІ СВЯТА!!!

Шановні батьки! Запрошуємо вас на Новорічні свята.
Dec 1, 2014

Чому дитина може не любити ранки?

Для дорослих готовність до свята — це, передусім, святковий стіл і бездоганний наряд на заздрість усім гостям. Але для маленької дитини — це завжди сильні емоційні переживання і маса нових вражень.