Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 389
Mar 16, 2015

25.03.2015 відбудеться районний турнір з шахів серед старших дошкільників дошкільних навчальних закладів на базі КДНЗ № 80.

В шахи грають падишахи. Коні, тури і слони… Пішаки… Ну, словом, шахи. Королі – ото вони. Гра азартна, дика, люта, бо на рівні йде владик. Тільки слово «шах» почути – з шахівниці смертний крик. Не з дубів різьблені лиця – люди там стоять живі.
Mar 10, 2015

Педагогічна практика студентів педагогічного факультету спеціальність «Дошкільне виховання»

Згідно з навчальним планом, графіком навчального процесу та угодою про співробітництво, Криворізький педагогічний інститут направив на педагогічну практику студентів до КДНЗ №80.
Mar 9, 2015

День народження Кобзаря!

Як умру, то поховайте Мене на могилі Серед степу широкого На Вкраїні милій, Щоб лани широкополі, І Дніпро, і кручі Було видно, було чути, Як реве ревучий.
Mar 5, 2015

ВІТАЄМО З 8 БЕРЕЗНЯ!!!

Зі святом весни вітаємо, Щастя й успіхів бажаємо, Вдачі, здоров'я, тепла, Нехай всі незгоди згорають до тла, Щоб тільки добро у житті велося, Хай збудеться все, Що ще не збулося!
Mar 4, 2015

6 березня концерт присвячений 8 Березня!!!!

Мамо моя рідна, я люблю тебе, Я тобі дарую небо голубе, Світанкові зорі, із трави росу На весняне свято я тобі несу!!!
Mar 1, 2015

Всесвітній день цивільної оборони.

Всесвітній день цивільної оборони — всесвітній день цивільної оборони відзначається 1 березня з метою пропаганди знань про цивільну оборону і підняття престижу національних рятувальних служб.
Feb 25, 2015

Колективний перегляд заняття вихователя Будяк Л.М. «Маленькі дослідники»

Мета: розширити знання дітей про властивості льоду, води, снігу; заохочувати до пізнання нового, вчити за допомогою спостережень та дослідів підводити до висновків; розвивати спостережливість, допитливість, уважність; виховувати дбайливе ставлення до довкілля, бажання займатися дослідницькою діяльністю.
Feb 22, 2015

Прощённое воскресенье!

В воскресенья светлый день Вы прощенья попросите, Только всех, кого не лень, Сами сердцем вы простите! Пусть в душе прольется свет, Я вам искренне желаю, Чтоб услышали в ответ: Бог простит и я прощаю!
Feb 20, 2015

Колективний перегляд режимного моменту підготовка до сніданку «Сніданок» за темою: «Корисний сніданок» вихователя 1 переддошкільної групи Саєнко Т.В.

Метою було:продовжувати вчити дітей самостійно мити руки, підставляючи їх під струмінь води. Закріплювати вміння користуватись рушником, старанно витирати руки після миття.Привчати дітей їсти самостійно, акуратно, старанно пережовуючи їжу, тримати ложку в правій руці, користуватись серветкою.
Feb 20, 2015

Cвято «Масляної»

Чудове, веселе свято «Масляної» завітало до нашого садочка. На святково прикрашеному майданчику, танцюють Скомарохи, лунає музика про масляну, млинці та весну.