Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 396
Feb 16, 2015

17 лютого - День спонтанного прояву доброти.

Твори добро на всей земле, твори добро другим во благо, не закрасивое спасибо,услышавшего тебя рядом.
Feb 15, 2015

СТІТЕННЯ ГОСПОДНЄ!

В закладі відбудеться розвага для малят «Свято Стрітення». Сьогодні стрітення, ура! Зиму проженемо з двору, Нехай швидше вона йде, Печалі за собою веде, А ми весну будемо зустрічати, І про тепло будемо мріяти, Нехай скоріше розтане сніг, Настане радість нехай для всіх!
Feb 14, 2015

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА.

Протягом цього тижня вихованці дошкільного закладу будуть створювати «валентинки» різноманітними методами: витинанки, колаж, аплікації тощо. Нехай у Вашім серці завжди живе любов! Людина, яка любить не пам’ятає зло. Бажаємо Вам також, щоб Вас любили теж. Без лестощів, всім серцем, відкрито і без меж!
Feb 14, 2015

Вітаємо з днем святого Валентина! Нехай у Вашім серці завжди живе любов! Людина, яка любить не пам’ятає зло. Бажаємо також, щоб Вас любили теж. Без лестощів, всім серцем, відкрито і без меж!

Вітаємо з днем святого Валентина! Нехай у Вашім серці завжди живе любов! Людина, яка любить не пам’ятає зло. Бажаємо також, щоб Вас любили теж. Без лестощів, всім серцем, відкрито і без меж!
Feb 5, 2015

Колективний перегляд "Подорож до зимового лісу"

Інструктором з фізичного виховання О.Д.Янгуловою проведене відкрите заняття з фізичної культури з дітьми молодшої дошкільної групи «Подорож до зимового лісу».
Feb 2, 2015

Колективний перегляд заняття «Дітям про житлово - комунальні послуги»

Вихователем А.В.Сироватською було проведено заняття з дітьми старшої групи на тему «Дітям про житлово - комунальні послуги». Мета: дати дітям уявлення про житлово – комунальні послуги; їх різноманітність та значення в житті родини; розширити знання про працю людей у сфері комунальних послуг, виховувати повагу до неї; формувати звичку бережливого ставлення до води, електрики, газу; розвивати елементарні навички розподілу сімейного бюджету з використанням мультимедійних презентацій.
Jan 27, 2015

За Мир в Єдиній Україні!

Мир на землі - це найбільше благо, бо є тато і мама, ніхто не гине у боях і багато радості у світі.
Jan 22, 2015

22 января - День Соборности Украины.

22 января - День Соборности Украины. Этот праздник напоминает нам, а особенно подрастающему поколению, что Украина не разделена, что нет отдельно Восточной и Западной Украины, а что у нас единое государство и мы - единый народ!
Jan 19, 2015

ВОДОХРЕЩА.

Хай свята водичка скропить ваші личка і окропить ззовні, щоб були здорові! Хай окропить хату, щоб в ній зла не знати! Скропить всю родину, щоб жила щасливо! Колись на світанні сам Христос хрестився в річці Йордані!
Jan 17, 2015

Увага! Є можливість переглянути фотозвіт Новорічного свята.

Новий рік – це гарне свято, снігу випало багато. Дід Мороз усівсь на віз, подарунки всім привіз.