Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 389
May 28, 2015

ВИПУСК ДО ШКОЛИ!

Дорогі батьки! Ми вдячні вам, що ви довірили нам своїх маленьких діточок. Злетіли роки, а з ними виросли й наші діти. Та як би не поверталась наша доля, ми повинні пам’ятати, що діти – наша радість, наша надія, наше життя. Дитячий сад своїх малят У школу проводжає, І сум, і жаль нас огорта, Ще й сльози виступають, Бо вже доросла дітвора Садочок покидає.
May 20, 2015

Проведення тижня психології

Практичний психолог О.А.Самолюк з 20.04. по 24.04.2014 р. провела тиждень психології.
May 15, 2015

Креативний дошкільний навчальний заклад для розвитку інноваційної особистості

На базі КДНЗ №80 була проведена районна конференція для керівників, вихователів-методистів, керівників районних методичних об'єднань КДНЗ.
May 8, 2015

День пам'яті та примирення.

Весна переходить у літо… Чи й справді вона була? Весна недолюблена квітами, Коли стрілянина, війна… Земля одягнулася маками… Роса чом сльозою бринить? Берези всі вітами плакали – Життя обривала мить… Душа калини зболіла… Дорогами хрещені сни? Криниця щаслива зміліла, Бо трави у смутку лягли… Заплаче «субота зелена»… Чи стихне пташина в гаю? Лиш вітер повідає клену Про тих, хто поліг у бою…
Apr 28, 2015

Підсумок проведення Дня Землі!!!

Висловлюємо щиру подяку батькам вихованців за активну участь в Міжнародному Дню Землі! 22 квітня вихованці дошкільного закладу разом з батьками прийняли активну участь у зборі вторсировини: макулатури. Вказана акція проводилась з метою покращення екологічного становища довкілля та виховання у дітей - працьовитості, чуйності, культури поведінки, любові до рідної землі. Сподіваємось на подальшу співпрацю!
Apr 22, 2015

Міжнародний День землі

Акція "Рух за сталий розвиток"
Apr 12, 2015

ВІТАЄМО З ВЕЛИКОДНЕМ!!!

З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Хай Божа матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Воістину воскрес!
Apr 1, 2015

1 КВІТНЯ!!!

В цей день потрібно жартувати, І людей усіх вітати! Адже сенс у цьому є, Хто жартує – той живе! І тому я всіх вітаю, Посміхатись заставляю. Зичу Вам я грошей міх, В цей день жартів і потіх.
Mar 31, 2015

Шаховий турнір.

Вітаємо переможця районного шахового турніру Дяченко Дар’ю за зайняте 3 місце. Від усієї душі - щастя, здійснення мрій! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує успіх і чудовий настрій!
Mar 26, 2015

Дошкільний заклад прийняв участь у районному конкурсі самодіяльної народної творчості серед працівників комунальних дошкільних навчальних закладів.

Конкурс проводиться з метою відродження, збереження та розвитку самодіяльної народної творчості, виявлення та підтримки талановитих та творчо-обдарованих виконавців; збереження фольклорної спадщини, розвитку національної культури і культурних традицій народів світу; вдосконалення роботи з естетичного розвитку на кращих традиціях української національної спадщини та інших культур; сприяння розвитку колективів художньої творчості, їх подальшому жанровому визначенню; пропаганди та популяризації сучасних, національних культур; розкриття творчих здібностей у працівників комунальних дошкільних навчальних закладів, підтримки талановитої молоді; підвищення іміджу педагогів, які працюють в галузі дошкільної освіти; збагачення і обмін досвідом між колективами району.