Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 393
Apr 9, 2014

ЗАЙЧИКОВА ХАТИНКА.

Виховаці дошкільного закладу сьогодні з задоволенням переглянули ляльковий театр "Зайчикова хатка"
Apr 7, 2014

БЛАГОВІЩЕННЯ.

У день Благовіщення прийміть вітання. Цей свято сам передує Христа народженням. Від Гавриїла звістку Марія отримала. І диво для нас усіх свята Діва зробила. На світ з'явився наш Спаситель . Від мук тяжких наш він Спаситель. За наші муки на хресті він постраждав. Його для цього з небес до нас Бог послав.
Apr 7, 2014

Всесвітній день здоров'я

Всесвітній день здоров'я відзначають у день створення організації охорони здоров'я, статут якої було ухвалено 7 квітня 1948 року
Apr 2, 2014

В дошкільному закладі 02.04.2014 о 15.30 відбудеться благодійна акція «Від серця до серця»

Добро – це основа світу, людина починається з добра, тож пам'ятаймо, що ми – Люди.
Apr 1, 2014

1 квітня - День гумору

Історія святкування дня сміху в різних країнах
Mar 28, 2014

Вітаємо переможців міського турніру з шахів та шашок Удовиченко Кирила та Літвиненко Лєру.

На базі дошкільного закладу відбувся районний тур міського турніру з шахів та шашок серед вихованців старших груп дошкільних закладів Центрально-Міського району. Переможцем в грі з шахів став Удовиченко Кирило, який посів 1 місце, а переможцем в грі з шашок стала Літвиненко Лєра, яка посіла 2 місце. Від усієї душі - щастя, здійснення мрій! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує успіх і чудовий настрій!
Mar 27, 2014

27 березня - Міжнародний день театру

Театр для нас – це наче казка. Тут можна зняти свою маску, І стати можна тут поетом, Й складать віршовані куплети. Тут можна різного почуть, А ще й збрехать і обмануть. Театр - це море сподівань, І нездійсненних побажань. Це гарне місце відпочинку, І восени і навіть взимку. Тому я хочу привітати Усіх людей із Днем театру!
Mar 25, 2014

Турнір з шахів та шашок.

На базі дошкільного закладу відбудеться районний тур міського турніру з шахів та шашок серед вихованців старших груп дошкільних закладів Центрально-Міського району.
Mar 21, 2014

21 березня - Міжнародний день лялькаря.

«Світ лялькового театру — це невинність дитинства, його чистота і безпосередність, і мудрість філософа».
Mar 20, 2014

Всесвітній День Землі.

С Днём Земли всех поздравляем И всем искренне желаем Быть нежней и осторожней С нашей Матушкой-природой, И душою к ней стремиться, Быть свободными, как птицы, Из своих квартирных клеток Слушать шёпот листьев, веток, Ежедневно наблюдать Солнца красочный закат, Оглянитесь — жизнь прекрасна, Сколько в ней оттенков разных, Это всё Земля-планета, Любим мы её за это!