Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 393
Sep 30, 2013

CВЯТО ПЕЧЕНОЇ КАРТОПЛІ.

Ми надаємо можливість дітям познайомитись із сільськогосподарською культурою. За допомоги вихователів ми організували це чудове свято. Дітям воно буле дуже цікаве, і вони отримали задоволення та корисні знання: як необхідно доглядати за рослинами, обробляти їх, як працювати на городі.
Sep 26, 2013

З професійним святом вихователів привітали вихованці!

Вихователі, любі наші, Найласкавіші і найкращі! Вас вітаємо, вам ми вдячні, Бо ж нелегкі свої задачі Ви виконуєте відмінно, Добросовісно і сумлінно! Таке покликання Вам долею дано - з Любов’ю дітям серце віддавати. Цей шлях життєвий обрано давно Професія чудова – вихователь!
Sep 23, 2013

Конкурс "КАЗКОВА ФАНТАЗІЯ"

Вихаванці дошкільного закладу приймають участьу конкурсі " Казкова фантазія" на освітньому порталі «ПедПреса». Підтрамайте дітей!!!
Sep 16, 2013

Свято «Безпека руху - це життя».

Вихованець дошкільного закладу Швець Матвій прийняв участь у святковому заході «Безпека руху – це життя», який відбувся на нещодавно відреконструйованому стадіоні «Спартак» , в рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!». Головна мета заходу - підвищення культури поведінки усіх учасників дорожнього руху, а в особливості – дітей.
Aug 24, 2013

ДОШКІЛЬНИЙ ЗАКЛАД НА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

День незалежності України – це головне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня. Уже стало традицією, що у День незалежності працівники закладу беруть участь у святкуванні.
Jun 21, 2013

День, що об’єднує серця.

Хто з фізкультурою на «ти», в житті досягне він мети, бо в спорті — міць та сила і для душі, й для тіла.
Jun 8, 2013

День Святої Трійці. П’ятидесятниця.

Троица – святость! Троица – мудрость! Троица – сила, надежда и суть! Пусть не придет к вам душевная скупость, Пусть будет верным ваш жизненный путь! Пусть снизойдет и на вас озаренье – Доброе слово – начало всего, Вера в спасенье, а с ним – воскрешенье Вечной любви благодатной Его!
May 5, 2013

15 квітня Великдень

Свято Великдень
Mar 29, 2013

Добро – це основа світу, людина починається з добра, тож пам'ятаймо, що ми – Люди.

Людина починається з добра, З уміння співчувати, захистити. Це зрозуміти всім давно пора, Бо ми прийшли у світ добро творити. Людина починається з добра, Із світла, що серця переповняє. Ця істина, як світ, така стара, А й досі на добро нас надихає.
Feb 21, 2013

До дня визволення Кривого Рогу!

Вітаємо з 68-ю річницею з дня визволення Кривого Рогу! Здоров'я Вам, щастя людського! Добра, терпіння, любові! Миру і злагоди в родинах!