Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 393
Jun 22, 2014

День пам’яті і скорботи.

День пам’яті і скорботи Запалімо свічечку скорботи Тим усім, кого взяла війна, Хто в бою загинув, на роботах У Німеччині, чи в таборах. Всім убитим, спаленим катами, Всім дідам і прадідам своїм, Всім, хто чесно бився з ворогами, Вічна пам’ять їм і наш уклін!
Jun 18, 2014

Енергозберігаючи технології в дошкільному закладі.

На виконання програми енергоефективності м. Кривого Рогу на 2010-2015 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28.07.2010 № 3965 відділом з питань енергоменеджменту та впровадження енергозберігаючих технологій виконкому міської ради було розроблено плакати "Display" за 2012-2013рр.
Jun 16, 2014

День батьків.

Тато мій милий, Матусю рідненька, Вдячна Вам любі, що я не саменька, За те, що у мене є рідні такі Даровані небом від Бога Батьки! Для мене найкращі, все знають вони, І хочуть сховати мене від журби, Здоров’я прохаю і щастя для них, Щоб місця не було для будь-яких лих! Старіють вони, бо проходять літа, Не хочу, щоб була у них сивина, І сльози приходять, що час так іде, Від розпачу й болю душа так гуде. Найкраще - мені, себе не жаліли, І навіть коли не було вже сили, Усе, що могли до краплі віддали, Дитинство щасливе завжди дарували. Поки ще в силах і бавлять онуків, Сильніше тримаю їх лагідні руки, Хай сміх не полише, радіють серця, І хай тому колу не буде кінця! Спасибі за все, що даєте в житті, Від кроків в майбутнє тримаю ключі, Вперед лише з Вами я хочу іти, Вклонюся у ноги, цілую сліди!
Jun 9, 2014

Міжнародний день друзів.

Помирились сонце з хмарою, І тепер танцюють парою. Ллється дощ, і сонце світить, Усміхаються їм діти. Райдуга місток зробила - Сонце з Хмарою здружила. Хай з них приклад беруть діти. Треба дітям всім дружити.
Jun 4, 2014

МІСЬКИЙ ТУРНІР З ШАХІВ

На базі ККДНЗ №15 відбувся міський турнір з шахів. Команда Центрально-Міського району посіла ІІІ місце.
Jun 1, 2014

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ.

Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!
May 31, 2014

237-річчя Кривого Рога.

Рідний мій Кривий Ріг - моє місто невтомне, В світі інших таких не зустрінеш ніде. На просторих майданах, у шахтах і домнах Все кипить, все міняється, стрімко росте!
May 28, 2014

ВИПУСК ДО ШКОЛИ!

Дорогі батьки! Ми вдячні вам, що ви довірили нам своїх маленьких діточок. Злетіли роки, а з ними виросли й наші діти. Та як би не поверталась наша доля, ми повинні пам’ятати, що діти – наша радість, наша надія, наше життя. Дитячий сад своїх малят У школу проводжає, І сум, і жаль нас огорта, Ще й сльози виступають, Бо вже доросла дітвора Садочок покидає.
May 19, 2014

День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій.

Голодна смерть, напевно, найстрашніша. Вона повільна, довга і тяжка, Жахлива і пекельна, найлютіша, Бо зводить з розуму й така тривка…
May 15, 2014

15 травня

Міжнародний день сім’ї.