Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 393
Aug 18, 2014

Озеленення та благоустрій території комунального дошкільного навчального закладу №80.

Благоустрій та озеленення території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють роль своєрідного фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість і ступінь рухомості повітря, а також мають значний вплив на здоров’я вихованців та мешканців мікрорайону.
Aug 16, 2014

Суботник до Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності.

Працівники Комунального дошкільного навчального закладу №80,у суботу, 17 серпня, прийняли участь у всеобласному суботнику, приуроченому до Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності.
Aug 14, 2014

Подарунки для українських військових виготивили вихованці дитячого садочку №80

«…Своїми роботами, діти, хочуть передати свої бажання – жити під блакитним, чистим і мирним небом і щоб сонечко своїм теплом зігрівало їх кожного дня…»
Aug 13, 2014

13 серпня

Всесвітній день шульг
Jul 20, 2014

Міжнародний день шахів.

Люди, обдаровані виключно здібностями шахістів. Це особливі генії, яким політ фантазії, наполегливість і майстерність точності властиві не менше, ніж математикам, поетам і композиторам, тільки в іншому поєднанні і з іншою спрямованістю. С. Цвейг
Jul 11, 2014

Всесвітній день шоколаду.

"Шоколад знижує відчуття болю і продовжує життя. Якщо вживати шоколад тричі на місяць, можна прожити на рік довше. Темний шоколад корисніший за білий і молочний. Він знижує кров'яний тиск і не відкладається на талії. Багато дієт передбачають вживання чорного шоколаду з високим вмістом какао".
Jul 8, 2014

ДЕНЬ РОДИНИ В УКРАЇНІ.

Родина – для кожного надзвичайно важлива! Саме рідні завжди підтримають у важку хвилину та порадіють успіхам. Ніде не відчуваєш себе так добре, як у колі своїх близьких. Родина – це поняття священне, потрібно її оберігати та шанувати! Нехай життєва повнота та любов наповнять Ваші серця!
Jul 7, 2014

СВЯТО ІВАНА КУПАЛА

На Івана, на Купала В лузі Наточка гуляла. Квіти Наточка зривала, У віночок уплітала. На голівку приміряла І до річки поспішала. Там дівчата танцювали, По воді вінки пускали. Ой зраділа наша Ната: «Ну й Купало! Ну і свято!» Веселилась, танцювала, Свій віночок виглядала
Jul 4, 2014

ЛІТО, ТІТЕЧКО ЧУДОВЕ!!!!!!!!!!

Літня спека, грози, грім, Літо, ти прекрасне всім! Скільки в тебе є скарбів: В лісі — ягід та грибів; У садках — смачна малина, Аґрус, яблука, ожина. Фрукти й зелень соковита — Це смачні дарунки літа. Ген тече срібляста річка... Ой і тепла ж в ній водичка! Можна влітку засмагати, Можна плавати й пірнати
Jun 28, 2014

День Конституції України.

Україна – рідний край, Рідне поле, зелен гай, Рідне місто й рідна хата, Рідне небо й рідна мати.