Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 393
Mar 11, 2014

Педагогічна практика студентів педагогічного факультету спеціальність «Дошкільне виховання»

Згідно з навчальним планом, графіком навчального процесу та угодою про співробітництво, Криворізький педагогічний інститут направив на педагогічну практику студентів до КДНЗ №80.
Mar 9, 2014

День народження Кобзаря!

Тече вода з-під явора Тече вода з-під явора Яром на долину. Пишається над водою Червона калина. Пишається калинонька, Явор молодіє, А кругом їх верболози Й лози зеленіють. Тече вода із-за гаю Та попід горою. Хлюпощуться качаточка Помеж осокою. А качечка випливає З качуром за ними, Ловить ряску, розмовляє З дітками своїми. Тече вода край города. Вода ставом стала. Прийшло дівча воду брати, Брало, заспівало. Вийшли з хати батько й мати В садок погуляти, Порадитись, кого б то їм Своїм зятем звати?
Mar 8, 2014

Зі святом 8 Березня!

Милі жінки! В цей день весняний, В цей день святковий Бажаємо щиро, бажаємо радо Безхмарного неба, сонця в душі Здоров'я міцного, дитячого слова Натхнення, кохання й краси.
Mar 2, 2014

Прощённоу воскресенье.

В воскресенья светлый день Вы прощенья попросите, Только всех, кого не лень, Сами сердцем вы простите! Пусть в душе прольется свет, Я вам искренне желаю, Чтоб услышали в ответ: Бог простит и я прощаю!
Mar 1, 2014

Всесвітній день цивільної оборони.

Надзвичайних ситуацій Є у світі повсякчас, Щоб могли спокійно спати – МНС рятує нас! І в біді і в непогоді - Ви нам станете в нагоді! В день святковий цей для нас, Ми вітаємо всіх вас.
Mar 1, 2014

Усесвітній день котів

Кіт з давніх-давен мешкає разом з людиною. Це дуже розумна і вкрай норовлива тварина, але ми вибачаємо їй невеличкі пустощі, лише за те, що з котом на колінах затишно і спокійно.
Feb 27, 2014

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ РАНКІВ ДО 8 БЕРЕЗНЯ.

Любі мами, з вашим святом Вас вітають хлопчики й дівчатка! Ми вас, мами, зустрічаєм І віршами, і піснями, Ми вас дуже всіх кохаєм, Наші ніжні, рідні мами.
Feb 21, 2014

«Тим, хто не шкодував свого серця, таланту та доброти, заради нашого сьогодні присвячується…».

В дошкільному закладі відбувся святковий концерт присвяченний 70-ій річниці визволення м. Кривого Рогу.
Feb 7, 2014

Фестиваль "Квітка надії"

Учасники навчально-виховного процесу дошкільного закладу активно прийняли участь у фестивалі.
Feb 6, 2014

Всеукраїнський фестиваль дитячого театрального мистецтва.

Вихованці театрального гуртка "Золотий ключик" під керівництвом вихователя Сироватської А.В. взяли участь у міського етапу Всеукраїнського фестивалю дитячого театрального мистецтва в дошкільних навчальних закладах.