Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 393
Apr 3, 2023

Нова реальність потребує нових знань.

Суперкоманда проти мін
Apr 2, 2023

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги!

Міжнаро́дний день дитя́чої кни́ги — свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку (починаючи з 1967) 2 квітня — в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена.
Mar 26, 2023

26 березня – День Національної гвардії України

Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохороні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України».
Mar 22, 2023

22 березня Всесвітній день водних ресурсів

Всесвітній день води бере свій початок від Конференції з довкілля та розвитку, що мала місце у 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Основною причиною святкування цього дня є швидке зменшення запасів питної води. Генеральна асамблея ООН оголосила 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів. Метою проведення цього Дня є підвищення рівня обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціональне використання водних ресурсів сприяє підвищенню рівня економіки і соціального добробуту.
Mar 16, 2023

«Я знаю гендер»

Вчитися і ще раз вчитися
Mar 15, 2023

Бібліотека на Поштовій

Маленькі читачі #DETSADOLIMP80 залюбки відвідують Бібліотеу на Поштовій.
Mar 9, 2023

День народження Тараса Григоровича Шевченка

До Дня народження Тараса Григоровича Шевченка в #detsadolimp80
Mar 8, 2023

Педагогічна рада

Тема: «Інтеграція суспільного та родинного виховання з питань безпеки життєдіяльності дитини в надзвичайних ситуаціях»
Mar 8, 2023

Міжнародний жіночий день

8 Березня в Україні та світі святкують Міжнародний жіночий день. Не забудьте привітати своїх подруг, знайомих, мам, сестер із цим прекрасним святом, яке має на меті поширювати боротьбу за права жінок.
Mar 3, 2023

Всесвітній день письменника.

Бажаємо, щоб в гості часто приходило натхнення, щоб чудові задуми і світлі думки миттєво перетворювалися в рядки захоплюючої історії, щоб талант з кожним днем горів все дужче, щоб серце зігрівала вірна любов, а душу — добрі слова і побажання від бравих шанувальників.