Комунальний заклад дошкільної освіти №80 м.Кривий Ріг

 





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Погода в Україні

News

News: 381
Mar 3, 2024

Всесвітній день письменника.

3 березня кожного року весь світ відзначає професійне свято – Міжнародний день письменника (International Writers’ Day). Подію заснував ПЕН-клуб (міжнародне об’єднання письменників) у 1986 році. В Україну свято прийшло аж у 2012 завдяки ініціативі української письменниці Лариси Ніцой.
Feb 23, 2024

ЯК РОЗПІЗНАТИ БПЛА «Shahed» ТА УБЕРЕГТИСЯ ВІД НЬОГО!!!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ - двигун БПЛА «Shahed» гучний, при наближенні нагадує звук, схожий на роботу двигуна мопеда, газонокосарки чи бензопили.
Feb 21, 2024

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний День рідної мови (International Mother Language Day) – подія, яку відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Міжнародний день рідної мови був проголошений Генеральною конференцією ЮНЕСКО 17 листопада 1999 року. Запроваджено його було з метою сприяння мовній і культурній різноманітності й багатомовності.
Feb 19, 2024

День Державного Герба України.

Сьогодні українці святкують особливе свято — День Державного Герба України.
Feb 17, 2024

Вітаємо з Міжнародним днем спонтанного прояву доброти!

17 лютого в світі святкують Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Хоча свято є досить "молодим", його популярність у суспільстві зростає щороку. Пам’ятайте, що добрі справи приносять задоволення не лише вашим близьким, але й вас наповнюють радістю.
Feb 14, 2024

Вітаємо з Днем святого Валентина!

День Святого Валентина (Валентинів день, День закоханих) — щорічне свято, яке відзначають 14 лютого.
Feb 2, 2024

Вітаємо зі Стрітенням!

2 лютого віряни відзначають одне з найважливіших свят – Стрітення Господнє. Цей день символізує єдність Старого та Нового Заповітів, а в народі здавна казали, що на Стрітення зима з весною зустрічається.
Jan 23, 2024

День почерку

День почерку відзначається щорічно 23 січня. Його відзначають з метою акцентувати на важливості рукописного письма, дослідити чистоту і характер почерку.
Jan 22, 2024

День Соборності України

Щиро вітаємо з Днем Соборності України! Об'єднаємо наші зусилля, щоб зробити країну щасливою, квітучою та незалежною! У цей важливий для кожного українця день хочеться побажати, щоб над нашою землею завжди світило сонце і майорів синьо-жовтий стяг! З Днем Соборності України
Jan 12, 2024

«Зимові пейзажі»

Заняття з дітьми старшого дошкільного віку.